Ett ovanligt år

För oss på Varberg Energi känns det oerhört viktigt att vara på plats och stötta de evenemang som ligger i linje med våra värderingar. I år under rådande pandemi har det inte varit så enkelt för oss att kunna träffa våra kunder och de flesta evenemangen har tyvärr fått ställas in eller ställas om. Vi hann genomföra två fysiska event/kundträffar innan pandemin bröt ut.

Seniormässan

Under februari arrangerades den alltid så uppskattade Seniormässan på Arena Varberg. Vi närvarade genom att stå i en monter och ta emot frågor från nyfikna besökare. Främst var det frågor kring solceller, elhandel och IT-tjänster.

Vi trivs alltid som bäst när vi får möjligheten att interagera nära våra kunder i olika sammanhang. Seniormässan är ett sådant.

Hallifornia

Hallifornia är en festival som pågår över tre dagar och lockar nyfikna besökare från hela Sverige i allmänhet och actionsportintresserade i synnerhet. På grund av pandemin fick arrangörerna göra omfattande förändringar. I stället för att ställa in festivalen genomfördes den under hela juli månad med tryggare restriktioner. Tillsammans med besökarna lyckades man ändå skapa trevliga upplevelser i mysiga miljöer. Vi har stöttat Hallifornia ända från dess start och stöttade även ett år som detta.

Rödklädd kollega pratar glatt med en intresserad besökare på mässa och tittar på informtion i läsplatta.

Trevligt på Seniormässan i februari 2020.

Ett mjukare Varberg

Vi är glada att vi även under 2020 hade chansen att vara en del av arrangemanget Ett Mjukare Varberg – en digital inspirationsföreställning som bjöd på kunskap, inspiration och konkreta verktyg för att stötta våra ungdomar i att navigera genom livet.

 I år hade arrangörerna inte möjlighet att samla tusentals människor på samma plats så man ställde om och genomförde eventet digitalt istället. På detta sätt kunde de nå ut till ännu fler människor – sprida kunskap, inspiration och klokskap och tillsammans – både vuxna och barn – och fortsätta samtalen runt köksbordet.

Den digitala inspirationsföreställningen nådde ut till runt 4 000 ungdomar, pedagoger och föräldrar.

Rys och Mys

Den 23 oktober var det premiär för den nya satsningen RYS OCH MYS på Varbergs Fästning – en lagom läskig upplevelse för hela familjen där vi var med och lyste upp stämningen under fyra veckor.

RYS OCH MYS är skapat genom ett samarbete mellan oss på Varberg Energi, Varbergs kommun och Hallands kulturhistoriska museum.

banner för eventet rys och mys med varbergs fästning i dimma, eld och spöke som dyker upp i nederkanten

Rys och Mys – lite lagom läskigt…

FN:s globala mål mörkröd ikon nummer 4
FN:s globala mål blå ikon nummer 16 Fredliga och inkluderande samhällen

Det här sidan innehåller exempel på hur vi bidrar till FN:s globala hållbarhetsmål #4 – God utbildning för alla och #16 – Fredliga och inkluderande samhällen.

Läs mer om vårt arbete med hållbarhet.