Start 5 Om webbplatsen

Om webbplatsen

Här har vi samlat information om webbplatsen och hur den fungerar. Här finner du även viktig information om tillgänglighet, Talande webb, cookies och hur vi hanterar personuppgifter.

Strukturen på webbplatsen

Länkarna i sidhuvudets meny är gemensamma för information om vårt hållbarhetsarbete. Sektionen Vår kompass innehåller information om företagets affärsfilosofi, våra intressenter, styrning och organisation samt vår omvärld. Under sektionen för Strategi finns vår inställning vad gäller hållbarhet, effektivitet, innovation, medarbetarna och vår position i samhället. resterande sektioner ger exempel i artikelform om saker vi gjort, vilka kan härledas till antingen ekologisk, social eller ekonomisk hållbarhet. Under Ekonomisk hållbarhet återfinns också företagets förvaltningsberättelse.

Sidfoten innehåller mestadels länkar till konsumentnyttiga sidor på vår offentliga webbplats www.varbergenergi.se samt information om denna webbplats.

 

Navigation

Du kommer vidare genom den meny som finns i toppen på alla sidor. Pilar vid menyn visar att det finns undersidor, klicka på länken eller pilen för att navigera nedåt i menyn, välj att gå till en sida genom att klicka på namnet.

 

Teknisk information

Webbplatsen är byggd för att fungera bäst i nyare versioner av Internet Explorer, Firefox, Chrome och Safari. I äldre webbläsare, till exempel Internet Explorer 8, kan utseendet och funktionen påverkas.

 

Skärmupplösning

Vår webbplats använder responsiv webbdesign, vilket innebär att webbplatsen anpassar sig efter besökarens skärmstorlek. Syftet är att bland annat anpassa innehållet efter de allt mer mobila användarna och att du aldrig ska behöva scrolla i sidled.

 

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctlr- för att minska. Justeringen slår igenom på alla webbplatser du besöker.